Blog number one in desa

Niki Salah Sawijining BLOG kang Di nduweni cah ndeso,sing bocahe wonten sekolah teng" MA.BUSTANUL ULUM"

Jumat, 05 November 2010

9 kepribadian orang

9 kepribadian wong iku iso di deleng soko entute:

1.Wong ra jujur:ngentut dewe nyalahke koncone
2.Wong pelit:ngentut muk sak iprit
3.Wong sombong:ngentut di banterno ben do krungu kabeh
4.Wong rak gaul:nek ngentut senengane ndelik2
5.Wong plinplan:kancane ngentut melu ngentut
6.Wong apes:wong liyo sing ngentut,malah nde'e seng di salahke
7.Wong boros:nak ngentut rak cukup sepisan
8.Wong loman:nek ngentut di bagi2ke kancane
9.Wong Selingkuh:nak ngentut di alon2ke ben wong liyo ra ono sing ngerti

Penulis: HILAL

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar